Successos

policial

Uns veïns de Bordils retenen un lladre que havia entrat a casa seva

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van detenir, el 30 de març, dos homes de 22 i 23 anys de nacionalitat espanyola, un veí de Cruïlles i l'altre sense domicili conegut, per haver entrat a robar en una casa de Bordils quan els inquilins eren a dins. La policia els considera sospitosos d'un delicte de robatori amb força a l'interior de domicili. Els fets van succeir pels volts de quarts de set del matí del mateix dia. Una trucada va alertar els Mossos que dues persones havien entrat a robar en un domicili de la població de Bordils. Els fets es van produir quan la família dormia. En sentir soroll, es van despertar i van localitzar un individu al menjador de l'habitatge. Tot i l'ensurt, els membres de la família van poder retenir un dels lladres i van avisar els Mossos. En arribar al lloc dels fets, els agents el van localitzar i detenir. Una altra patrulla va dur a terme una recerca per la zona i va localitzar el lladre que havia fugit. A sobre portava una targeta susceptible de ser utilitzada per obrir portes.

Finalment, davant del domicili saquejat es va trobar estacionat un vehicle amb les portes obertes, amb un ordinador que havien sostret. A més, en un racó del jardí de la casa es van localitzar una televisió, una consola de videojocs i altres aparells electrònics. L'endemà els lladres van passar a disposició del jutge, que els va deixar en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia