Successos

successos

Robaven pernils ocultant-los en les faldilles, al Pertús

Van ser detinguts tres homes i dues dones, residents a Marsella

Una de les acusades duia dues fundes cordades a dins de la faldilla per introduir-hi el gènere

Els van captar les càmeres d'un súper

Destapat un curiós robatori al Pertús. Els Mossos d'Esquadra van detenir dues dones i tres homes, de 25 a 37 anys, nacionalitat romanesa i veïns de Marsella, que van sostreure set pernils en un supermercat i, per tal de camuflar-los, els ocultaven sota la vestimenta de les acusades. Els fets es remunten a quarts de tres de la tarda del dia 3 d'abril, quan els agents de la comissaria de la Jonquera van ser alertats del furt. La responsable de l'establiment va veure com les dues clientes se n'anaven del comerç amb una actitud sospitosa. Mitjançant les càmeres del circuit de seguretat van comprovar que havien estat robant pernils envasats al buit, mentre els homes distreien els treballadors. Just després del visionat de les imatges enregistrades, un dels empleats del súper va aconseguir retenir un dels implicats fins a l'arribada dels Mossos i va recuperar set pernils, però els seus quatre còmplices van fugir corrents. Diverses patrulles van començar a fer una recerca dels sospitosos per la zona, basant-se en la descripció física que els denunciants els van facilitar. Al cap de poca estona els efectius van localitzar les dues dones i els dos homes a dins d'un bar del nucli dels Límits. En l'escorcoll, els policies van descobrir que una de les detingudes portava dues fundes cordades a l'interior de les faldilles per introduir-hi el gènere, de tal manera que quedés totalment amagat.

Els investigadors també van corroborar, amb les imatges de seguretat, que aquesta dona era la que havia agafat els pernils. El valor total dels productes que pretenien emportar-se pujava a 419,65 euros i per aquest motiu, tots cinc van quedar arrestats com a presumptes autors d'un delicte de furt. Els lladres, que no tenen antecedents penals a l'Estat espanyol, van passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que en va decretar la posada en llibertat amb càrrecs.

LES XIFRES

419
Euros
és el valor total dels productes que els acusats pretenien endur-se. Se'ls imputa un delicte de furt.
7
Pernils
envasats al buit són els que van poder recuperar. Els autors del furt han quedat en llibertat amb càrrecs.

LA DATA

03.04.14
Un responsable
de l'establiment va retenir un dels sospitosos. Els seus còmplices van ser interceptats als Límits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.