Successos

policial

Un venedor ambulant grapeja dues noies i l'apallissen, a la Jonquera

Un venedor ambulant va acabar hospitalitzat dissabte a la Jonquera després d'haver fet tocaments a dues noies i ser sorprès pels familiars de les víctimes. Els fets van tenir lloc cap a quarts de tres de la tarda, a la zona comercial de la part catalana del Pertús. Dues joves –una d'elles menor– es van apropar a l'home perquè estaven interessades en unes ulleres de sol que volien comprar. Mentre les noies se les estaven provant, el venedor es va apropar a elles amb ànim libidinós i va començar a fer-los tocaments. Molt a prop hi havia els familiars de les joves, que van ser testimonis dels fets. El grup, de nacionalitat francesa i d'ètnia gitana, va córrer cap a les noies, les va apartar del venedor ambulant i va començar a apallissar l'home. En veure el panorama, els altres venedors ambulants que hi havia pel carrer van socórrer la víctima de la pallissa, encarant-se i esbatussant-se amb els agressors.

Fins al lloc dels fets es van traslladar diverses patrulles de la policia local de la Jonquera i dels Mossos d'Esquadra. Un cop separats, els agents van identificar els agressors d'una i altra banda, i tot fa pensar que algun d'ells pot acabar imputat per delicte de lesions. Pel que fa la víctima, una ambulància del sistema d'emergències mèdiques (SEM) la va traslladar a un centre sanitari. Un cop li van donar l'alta, va ser detinguda per un delicte d'abús sexual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia