Successos

Veuen un cotxe sospitós a la zona del crim de Sant Feliu

La dona de la víctima va ser ahir a la casa del crim, que els Mossos encara van tornar a revisar

Un Volkswagen de color blau conduït per un home que va baixar amb alguna cosa a la mà i després va marxar va ser vist en algun punt de la urbanització Rio Park de Sant Feliu de Buixalleu, on dijous va ser assassinat a casa seva Josep Pepe Rodríguez, de 80 anys. Els veïns més propers a la casa del crim també van estar, com la víctima, fent feina a l'hort, però no van veure cotxes ni gent sospitosa a l'entorn de la casa. De totes maneres, el Volkswagen que rondava la zona és una de les pistes que estan analitzant els Mossos, que durant més de dos dies han fet una minuciosa inspecció a l'escenari del crim, el número 3 del carrer de Can Jesús, on la víctima vivia amb la seva dona, Pilar, i un fill de 37 anys. Ahir els Mossos encara van tornar a la casa, i també hi va ser la dona de Rodríguez, testimoni clau, ja que va ser ella qui va trobar el cadàver quan pels volts de la una va tornar de classe d'informàtica. La dona es va trobar que no podia obrir el portal exterior perquè era tancat. Va cridar l'home i no li va contestar. Va trucar-li al mòbil i al fixe i tampoc no va obtenir resposta. Llavors va anar a ca la veïna que els guarda una clau de reserva i va entrar. La porta d'accés a l'habitatge no era tancada amb clau (això ja era normal), però només de traspassar-la ja va trobar un bassal de sang. El seu home era mort, sota una butaca de sofà que els criminals havien tirat damunt del cadàver. L'habitatge estava tot capgirat i amb indicis clars que els assaltants havien intentat calar foc a la casa (encenent una guia de telèfon a la cuina) amb la intenció d'esborrar proves del crim.

Un dels objectes que es van emportar els assaltants van ser les claus de l'habitatge. Els Mossos han rastrejat pam a pam tots els camins de la urbanització i els marges dels vorals i divendres fins i tot van buidar la piscina de la casa per mirar si al fons hi trobaven cap indici que els ajudés a trobar el rastre dels assassins de Rodríguez. Ahir, no es tenia constància que hi hagués hagut detencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia