Successos

Demanen el tancament de camins davant l'onada de robatoris a la Mariola

Els propietaris de xalets i masies a l'entorn del parc natural de la Serra Mariola reclamen a l'administració mesures contra assalts i robatoris d'aquesta primavera i que han provocat danys i pèrdues per un valor aproximat de 50.000 euros

L'Associació de Propietaris de Terrenys de la Serra Mariola, composta per una trentena de persones que abasten el 33% de la propietat del parc natural, ha denunciat que entre abril i maig els assalts a les propietats privades «han pujat de manera notable». David Belda, secretari de l'associació, ha indicat que els robatoris han derivat en unes pèrdues aproximades de 50.000 euros.

Així mateix també assenyala que, davant l'increment dels delictes, es va a sol·licitar a l'Ajuntament de Bocairent i a la direcció del parc natural el tancament de camins. «Són robatoris en els quals els lladres s'emporten objectes de metall i, sobre tot, objectes de coure. No busquen joies, ni objectes de valor», ha comentat.

Els robatoris s'han centrat a les zones de la Font de Mariola, Polop i Agres. «La idea és dificultar l'accés en vehicle als lladres». L'associació utilitza també les xarxes socials perquè els veïns aporten qualsevol informació que puga frenar els robatoris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia