Successos

Detingut un jove acusat de robar dos cops en un bar d'Aiguaviva

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 12 de maig un veí d'Aiguaviva, de 20 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de dos robatoris amb força a l'interior d'establiment. El primer delicte que se li imputa es remunta a entre els dies 9 i 10 d'agost del 2010, quan els agents van tenir coneixement que hi havia hagut un saqueig al bar polivalent del municipi, situat al carrer del Pou del Glaç. El lladre va entrar per la finestra posterior del negoci i, una vegada a dins, va sostreure 250 euros en monedes de canvi que contenia la caixa enregistradora, sis ampolles de licor, valorades en un total de 70 euros, i una ràdio.

El segon dels robatoris, al mateix bar, va ser perpetrat la nit del 19 al 20 de febrer del 2013. Mitjançant un modus operandi idèntic, el noi va forçar la finestra del darrere del local i es va emportar la caixa registradora, on hi havia monedes d'un i dos cèntims. Els Mossos d'Esquadra, que ja tenien oberta una investigació, van aconseguir identificar l'autor, a qui li atribueixen ambdós fets. La identificació del jove va tenir lloc arran que fos detingut el 26 d'abril a Girona per haver causat danys i haver comès un robatori i furt d'ús de vehicle sense intimidació d'un ciclomotor que estava estacionat al carrer del Carme.

A la matinada, una patrulla de paisà va ser alertada que uns desconeguts estaven manipulant un ciclomotor. En adreçar-s'hi, els agents van escoltar forts cops que provenien de dins un portal d'un edifici. Els efectius hi van accedir ràpidament i van sorprendre in fraganti dos nois que estaven desballestant un ciclomotor. Els suposats còmplices, que en aquell moment ja tenien desmuntada la carrosseria i havien manipulat el bombí, van quedar arrestats. Arran d'aquesta detenció, els Mossos van poder imputar a un d'ells l'autoria dels dos robatoris al local social d'Aiguaviva. La investigació ha estat portada a terme per membres de la comissaria del Gironès-Pla de l'Estany. L'imputat, a qui li constaven antecedents, va passar el 13 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia