Successos

Mor una ocupant d'un cotxe estimbat al marge de l'AP-7

L'accident va tenir lloc al punt quilomètric 51,2, a Sant Julià de Ramis

La víctima tenia 20 anys i era francesa

El conductor va perdre el control i van caure per un terraplè de deu metres d'altura

L'autopista AP-7, al seu pas per les comarques gironines, va registrar ahir un greu accident de trànsit. Una noia de 20 anys i de nacionalitat francesa va perdre la vida després que el vehicle en què viatjava va bolcar, a Sant Julià de Ramis. Els cossos d'emergències van rebre l'avís del sinistre quan faltaven pocs minuts per les quatre de la matinada. L'automòbil circulava en sentit nord, quan el conductor va perdre el control i va sortir de la via, a l'altura del quilòmetre 51,2. Com a conseqüència, el turisme va xocar contra la tanca de seguretat lateral, que va quedar destrossada al llarg d'un tram de cent metres. Per causes que s'estan investigant, el cotxe va arrasar la tanca. La va traspassar i es va estimbar, ja que es va precipitar per un marge d'uns deu metres d'altura i va quedar bolcat. En el vehicle hi viatjaven quatre persones, totes elles de nacionalitat francesa. Arran de l'impacte, va morir una de les passatgeres dels seients posteriors. Els altres tres ocupants van quedar ferits de caràcter menys greu i van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona. Es tracta d'un jove de 20 anys, que era qui conduïa; un noi de 21, que estava assegut al seient del copilot, i una noia de 19, que anava amb la víctima a la part del darrere del cotxe, tipus tot terreny.

Fins allí s'hi van desplaçar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels bombers, dues ambulàncies del SEM i una grua ploma, que va enretirar l'automòbil. Mentre van durar les tasques de gestió del sinistre, es van originar restriccions de trànsit en un carril de la calçada fins aproximadament les sis del matí. A banda, durant la inspecció a la zona, els Mossos van trobar un senglar mort a uns dos-cents metres abans del punt de l'accident. Es va acabar descartant, però, que l'animal hagués intervingut en el sinistre i que el conductor hagués hagut de fer una maniobra per esquivar-lo. Es va determinar que, quan es va desencadenar el succés, el senglar ja estava mort, i que possiblement havia estat atropellat per un camió.

Des de principis d'any s'han produït onze accidents de trànsit mortals a la xarxa viària de la demarcació, però no se n'havia registrat cap a l'AP-7. Tan sols tres dies abans que es produís aquest de Sant Julià, n'hi va haver un, també al Gironès. Una veïna de Cassà de la Selva de 71 anys que anava al volant d'un vehicle va morir divendres passat en una col·lisió frontal amb un camió a la C-65, a Quart.

LES XIFRES

11
accidents de trànsit mortals
han tingut lloc en carreteres de la demarcació des de principis d'aquest any.
4
persones
viatjaven en l'automòbil sinistrat. A més de la víctima, hi havia una noia i dos nois, d'entre 19 i 21 anys.

LA DATA

16.06.14
Poc abans de les quatre de la matinada,
els cossos d'emergències van ser alertats del fatídic sinistre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.