Successos

Els lladres de la radial rebenten la caixa forta de Cafès Callís de Begudà

Els assaltants van entrar a través de forats que van fer al sostre de la nau i es van despenjar des de 7 metres d'altura

El botí és de prop de 300 euros

Els lladres que rebenten caixes fortes amb serra radial van actuar la nit de divendres a dissabte a la nau de Cafès Callís del polígon industrial de Begudà, al Polígon de Sant Joan les Fonts, i se'n van endur un botí d'uns 300 euros.

Els responsables de l'empresa van descobrir el robatori el dissabte al matí, quan van anar a la nau, molt propera a l'autovia d'Olot-Besalú. Els lladres es van enfilar al sostre de la nau, van fer dos forats quadrats de metre per metre, suposadament amb la serra radial, i després es van despenjar des d'uns set metres d'altura cap a l'interior. I un cop a dins, van anar directament a la zona de les oficines, on hi havia el seu objectiu: la caixa forta. La van serrar amb una radial i en van buidar el contingut. De totes maneres, el botí que es van endur va ser escàs, d'uns 300 euros, en proporció amb l'operació que van muntar per entrar en l'empresa. Tot fa pensar que els lladres van desactivar les alarmes de Cafès Callís, ja que en cap moment no se'n van disparar les alarmes. Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació, i tot i que l'empresa assaltada no té càmeres de seguretat estan revisant les càmeres de les empreses veïnes per si alguna ha pogut captar els lladres en plena actuació o algun vehicle que rondés pel polígon –molt desèrtic durant les nits– i que es pogués relacionar amb els lladres. La nau de l'empresa Masoliver, al costat mateix de la de Cafés Callís, té sistemes de seguretat que estan ben anunciats a l'entrada de la nau. La policia científica dels Mossos va anar a la nau per buscar empremtes, petjades o altres rastres dels lladres.

LA DATA

21.06.14
Es va descobrir
el robatori dels lladres, que van entrar per la teulada de Cafès Callís de Begudà.

LA XIFRA

300
euros
és el que els lladres es van endur de botí després de rebentar la caixa forta amb una serra radial.

Una altra nau saquejada fa tres mesos

Fa tres mesos una altra empresa del mateix polígon, la metal·lúrgia Tordeco 1993, també va ser objecte d'un robatori que van perpetrar quatre encaputxats que van fer un forat a la paret de nau aprofitant que la del costat era buida. Un cop a dins de Tordeco, els lladres (a qui les càmeres van enregistrar), que van estar 5 hores dins l'empresa, es van endur totes les planxes i barres de llautó i acer emmagatzemades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.