Successos

Una nau d'articles de regal es crema a Vilamalla

Un veí va alertar de l'incendi cap a les 4 de la matinada, i s'hi van desplaçar tretze camions dels bombers

La nau, llogada a l'empresa General Cash Empordà, va quedar totalment calcinada

Un foc va destruir ahir a la matinada una nau industrial de l'empresa de regals de Vilamalla General Cash Empordà. Els bombers van ser alertats de l'incendi quan passaven sis minuts de les 4 de la matinada. La nau afectada per l'incendi és al polígon industrial Pont del Príncep, tenia una superfície aproximada de 900 m² i estava llogada a General Cash Empordà, una empresa que es dedica a la venda d'articles de regal des del 1993. L'actuació dels bombers va evitar que l'incendi afectés les dues naus annexes a banda i banda de la sinistrada.

Cap persona no va resultar ferida ni tampoc va ser necessari fer cap desallotjament. En les tasques d'extinció hi van treballar tretze camions d'aigua, dues autoescales automàtiques i dos vehicles de comandament dels Bombers de la Generalitat. Ahir al matí, al lloc dels fets encara hi havia cinc dotacions. Fins a la nau sinistrada també s'hi van desplaçar efectius del cos dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques, amb caràcter preventiu.

General Cash Empordà va néixer el 1993 i es dedica a la venda a l'engròs d'articles tot a 0,75 euros i multipreu. A banda de regals, també tenen productes de neteja, cosmètica, decoració i parament de la llar, i en una nau al davant de la que es va cremar, continua l'activitat amb el mateix tipus de productes i mobles d'ocasió.

Trucades perdudes

El propietari de General Cash Empordà, Miquel Roqué, va explicar ahir que era a Barcelona quan va cremar-se la nau. Segons li van explicar, va ser un noi que viu a Vilamalla que va alertar els bombers de l'incendi, però ell no se'n va assabentar fins cap a les 6 del matí, quan va engegar el mòbil i es va trobar un munt de trucades perdudes de l'amo de la nau cremada. Roqué va dir que encara desconeix el cost material del que s'ha cremat. “Estic molt desanimat”, va manifestar l'home, que també té una botiga a Roses.

LA XIFRA

900
metres quadrats
és el que feia la nau industrial cremada que ocupava l'empresa General Cash Empordà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia