Successos

Troben un cultiu de 7.000 plantes de marihuana

Han ingressat a la presó els dos amos de la plantació, situada a Hostalets de Llers

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el 27 de juny dos homes que eren els responsables d'un cultiu d'unes 7.000 plantes de marihuana, a Hostalets de Llers. Els arrestats tenen 34 i 46 anys, són de nacionalitat espanyola i cubana i resideixen a la capital de l'Alt Empordà. A quarts de vuit de la tarda, els agents van anar a la finca, de la qual en van tenir coneixement per la forta olor que desprenia. En arribar-hi, van observar que la porta d'accés al terreny estava oberta i des de l'exterior van veure algunes de les plantes. Els Mossos, a continuació, van constatar que entre un canyís hi havia dos cultius, que estaven dividits en dos camps. En un dels terrenys van decomissar-hi 5.000 plantes de marihuana, que mesuraven entre 35 i 75 centímetres i que estaven en estat de floració. I, en un camp del costat, hi van desmantellar un altre cultiu de 2.000 plantes més.

Mentre la patrulla estava inspeccionant la zona, hi van acudir els propietaris del cultiu, que van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Segons l'Oficina Central d'Estupefaents, la substància intervinguda hauria tingut un valor al mercat il·lícit de 202.176 euros. Els arrestats, a un dels quals li consten antecedents, van passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va dictar el seu ingrés provisional a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia