Successos

Una dona és assaltada per un veí de la seva escala a Breda

Després de colpejar-la i d'amenaçar-la amb un ganivet a casa seva, el lladre li va sostreure 100 euros i un telèfon

L'home va ser detingut i ja és a la presó

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 18 de juliol un noi de 23 anys i de nacionalitat gambiana com a presumpte autor d'un robatori amb violència en un pis de Breda. L'home va accedir a un domicili i va assaltar la inquilina, a qui va amenaçar amb un ganivet. Tot i que l'agressor portava la cara tapada amb una caputxa, la víctima el va reconèixer perquè era un veí de la seva escala. Després de colpejar la dona, el lladre va robar 100 euros d'un calaix de la cuina i un telèfon mòbil.

Amb la cara tapada

Els fets es remunten al 18 de juliol, pels volts de tres quarts de vuit del matí, quan la víctima dormia sola al pis que té a Breda i van trucar al timbre. En obrir la porta, un home se li va abraonar a sobre i la va amenaçar amb un ganivet de grans dimensions. Tot i que el lladre tenia la cara mig tapada per una caputxa, la víctima el va reconèixer com un veí de l'escala. En recriminar-li l'actuació, l'agressor va dir-li que no era el seu veí i que no es tornés a adreçar a ell amb aquell nom.

Després de donar-li un fort cop a la cara, l'agressor va anar directament a un calaix de la cuina d'on va treure 100 euros i un telèfon mòbil. Es dóna la circumstància que el lladre ja sabia que en aquell calaix hi guardava diners perquè altres vegades la dona li havia deixat diners que havia tret d'aquest lloc.

Un cop l'agressor va marxar del domicili de la víctima, la dona va trucar als Mossos d'Esquadra per denunciar els fets. Pocs minuts després una patrulla de la policia catalana es va adreçar al seu domicili per comprovar què havia passat i la unitat territorial d'investigació (UTI) va detenir el presumpte autor dels fets. Després de ser arrestat i prendre-li declaració a la comissaria, l'home va passar a disposició judicial, i el jutge va ordenar el seu ingrés a la presó.

LA DATA

18.07.14
És el dia
en què van tenir lloc els fets, quan l'home es va presentar a casa de la víctima amb un ganivet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia