Successos

Un pare de Girona denuncia la desaparició dels seus dos fills bessons, de 14 mesos

Manifesta que la seva esposa s'ha endut els menors

No sap on són des del 25 de juliol

Quan va tornar a casa, es va trobar que no hi havia el mobiliari

Un veí de Girona, de 34 anys, va informar els Mossos d'Esquadra el 25 de juliol passat que desconeix el parador de la seva dona i el dels dos fills que tenen en comú: una nena i un nen bessons de 14 mesos d'edat. Segons va manifestar l'home, els menors se'ls hauria endut presumptament la seva esposa, amb qui des d'aleshores no ha aconseguit contactar. L'últim dia que la va veure, el denunciant va sortir al matí del domicili on convivien, a la urbanització Golf Girona, de Sant Julià de Ramis. Quan va tornar a casa, a un quart de vuit del vespre, va quedar en estat “de xoc” en trobar l'immoble “buit”: “Està actuant com a represàlia perquè està disconforme a divorciar-se. A més d'emportar-se els nens, va agafar el mobiliari, roba i diversos estris. No hi havia els llits dels nostres fills, les coberteries, la vaixella, la tele, els electrodomèstics de la cuina, l'aparell de música, els àlbums de fotos familiars, així com alguns dispositius informàtics.”

El demandant creu que el reguitzell d'objectes que faltaven també se'ls va endur la seva esposa, perquè no hi havia senyals de forçament en cap dels accessos a l'habitatge. “En un primer moment, em vaig alarmar perquè vaig veure restes de sang a la casa. Possiblement corresponien a algú que es va fer mal desmuntant els mobles o traslladant-los. Al llarg d'aquella tarda, vaig tenir un contacte telefònic amb ella. Em va dir literalment que s'havia emportat els nens. No vaig entendre res més de la conversa perquè se sentia molt malament i s'entretallava.”

Explica que, des de llavors, ha trucat diverses vegades al mòbil de la seva dona, amb la qual està casat des del 2007. El telèfon fa senyal però no ha obtingut resposta, ja que afirma que no li ha contestat. A causa d'aquesta difícil situació, vol fer palesa la desesperació d'un pare que no sap on són els seus fills; i evidencia que no tan sols ho està passant malament ell, sinó que darrere seu hi ha “uns avis, uns tiets, uns cosins...”

Tràmits de divorci

Després de veure l'estat en què es trobava el domicili de Girona, l'home es va dirigir a una casa de segona residència que tenen a Sant Pere Pescador per veure si hi localitzava la seva família. En aquest immoble, tampoc en va trobar ni rastre, i va comprovar que també hi mancava part del mobiliari. Tot seguit, va acudir a casa dels pares de la seva dona, a la demarcació de Barcelona, però no hi va poder parlar perquè tampoc hi eren.

A més a més, considera que ara mateix la seva esposa ho té difícil per fer-se càrrec dels nens ella sola, perquè està de baixa laboral i rehabilitant-se d'una operació quirúrgica. Hi afegeix que la relació fa un temps que no era gaire bona, des que ell va iniciar els tràmits del divorci de manera unilateral. “Aquest fet va provocar molt distanciament entre nosaltres. En alguna ocasió em va dir que si ens separàvem em denunciaria per maltractament psicològic o es trauria la vida. Ens han citat el 18 de setembre per dictar les mesures provisionals del divorci. He recollit a l'oficina de correus la meva citació judicial i la d'ella, però no la hi he pogut lliurar.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.