Successos

Uns lladres claven una coça a una dona de la neteja

Els Mossos van detenir els dos joves quan fugien de la casa de Vilamalla on van ser sorpresos per la netejadora

Els Mossos han detingut dos joves francesos, de 18 i 20 anys, que van entrar en un habitatge de Vilamalla i van ventar una coça i empentar la dona de la neteja quan es van veure sorpresos.

Els fets van succeir el 15 d'agost passat, pels volts de les cinc de la tarda. Quan la patrulla va arribar al domicili, el propietari va informar els agents que dues persones havien saltat la tanca perimetral de la casa, d'uns setanta centímetres d'altura, i que, un cop dins la finca, havien accedit a l'interior del domicili. La dona de la neteja se'ls va trobar a l'interior de la casa, i quan els va cridar l'atenció, els lladres van reaccionar donant-li una empenta i colpejant-la amb una puntada de peu a la tíbia. Tot seguit, els lladres van fugir del lloc amb un vehicle.

Mentre els primers agents que van anar a la casa es van posar a atendre les víctimes, una altra dotació va localitzar el cotxe dels lladres, que passava just per davant la finca. Els agents van aturar el turisme, a uns trenta metres del domicili, i detenir els dos joves com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força i una falta de lesions.

En l'escorcoll del cotxe i dels individus els agents van recuperar diners en metàl·lic que suposadament eren procedents del robatori, unes tenalles, una serra i una careta, estris que se suposa que feien servir per entrar a les cases i per emmascarar-se la cara i no ser reconeguts.

Els detinguts, que no tenen domicili conegut, van quedar en llibertat després de passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.