Successos

Els lladres de màquines de tabac assalten de nit una gasolinera d'Anglès

Els assaltants no es van emportar la màquina però la van esbotzar, van treure'n tot el tabac i els diners i també van agafar el que hi havia a la caixa

Els lladres que roben màquines de tabac de les gasolineres que tanquen a les nits han tornat a actuar. Aquest cop, a la benzinera Cedipsa, situada arran de l'N-141, a Anglès. El passat dia 15 a la matinada van entrar a la botiga de la gasolinera forçant la persiana i, una vegada a l'interior, van anar a esbotzar la màquina del tabac i es van endur tots els paquets i els diners que contenia. També van agafar els diners que hi havia a la caixa enregistradora. L'assalt a aquest establiment, que tanca a les 10 de la nit, es va perpetrar pels volts de tres quarts de tres de la matinada i els autors van ser gravats per les càmeres. Els Mossos analitzen les imatges per intentar identificar-los i comprovar si poden ser els mateixos que aquest mes han fet dos robatoris de màquines de tabac a Olot. El primer va ser el dia 9 a la matinada. Van accedir al bar del Supermercat Consum d'Olot, el Racó 9, on van agafar l'expenedora del tabac sencera, la van traginar fins a un marge del costat del riu, a uns 200 metres de l'establiment, i allà la van rebentar i la van buidar de diners i de tabac. Al local, també van arreplegar els diners de la caixa i les ampolles dels licors més cars que van trobar.

Dos dies després, el dissabte 11 a la matinada, van irrompre a la botiga de la Repsol de la carretera de les Tries, van esbotzar dins del negoci la màquina del tabac i la van buidar. Al bar no hi havia càmera, però sí que van quedar gravats a la benzinera de les Tries. Al juny, els Mossos d'Esquadra van detenir a Lloret tres homes: Romica Fluerica, el seu germà Ioan i Marius Daniel Oance, sospitosos de desenes de robatoris de màquines de tabac, si bé el jutge els va deixar lliures.

LA DATA

15.10.14
van entrar a robar
a la benzinera Cedipsa d'Anglès, on van rebentar i buidar la màquina del tabac.

LA XIFRA

3
sospitosos
de ser membres d'una banda que es dedica a robar tabac van ser arrestats al juny, a Lloret de Mar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.