Successos

S'enduen 12.000 euros en tabac, a Verges

Els Mossos d'Esquadra busquen uns lladres que dilluns a la matinada van entrar a robar a l'estanc de Verges i es van endur 12.000 euros en tabac i 800 euros que hi havia a les caixes registradores. L'Àngela, propietària de l'estanc, assegura que amb aquesta ja han entrat a robar al seu negoci set vegades, i que totes les mesures de seguretat que ha instal·lat no han servit per evitar un altre assalt. Els lladres van utilitzar un edifici abandonat que hi ha al costat de l'estanc per accedir al seu terrat i, des d'aquí, entrar al negoci a través d'una de les claraboies del primer pis del seu edifici, que en aquests moments tampoc està ocupat. No només han robat el tabac i els diners; la mestressa del negoci també ha trobat a faltar perfums i altres productes de perfumeria que també ven al seu local. Als productes sostrets, l'Àngela hi suma les destrosses fetes pels lladres en entrar.

També en una botiga

A uns metres de l'estanc, situat al número 15 del carrer Major, els lladres també van entrar a una botiga de queviures. Els lladres es van endur algunes caixes de licors del magatzem, uns 300 euros en efectiu i tota la loteria de la Grossa que guardaven a tocar de la caixa registradora. La policia explica que es tracta dels mateixos lladres en un lloc i en l'altre, segons les petjades que s'han trobat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.