Successos

Atrapats ‘in fraganti' quan saquejaven un camió que duia càpsules de cafè

Els Mossos van detenir dos lladres, especialistes a robar en camions, a l'àrea de Maçanet de la Selva, però dos dels seus còmplices van fugir en un cotxe

Els lladres que saquegen les càrregues dels camions mentre estan aturats a les àrees de descans continuen treballant a l'autopista. El dia 26 d'octubre els Mossos van aconseguir detenir dos d'aquests lladres anomenats teloners perquè fan talls a les lones dels camions per comprovar si porten una càrrega del seu interès, quan traginaven palets de càpsules de cafè d'un camió cap a la seva furgoneta a l'àrea de servei de l'autopista,a Maçanet de la Selva. Els saquejadors eren cinc però els mossos només van poder atrapar José Antonio Mariscal Areales, de 23 anys, veí de Premià de Mar, i José Antonio Román Heredia, de 26 anys i veí de Sant Adrià de Besòs, perquè els altres van aconseguir pujar al cotxe que duien i fugir a tota velocitat.

Abans del robatori, els mossos que feien controls a l'AP-7 ja van aturar la furgoneta dels lladres amb tres persones a dins i van comprovar que el vehicle ja havia estat utilitzat altres vegades pels teloners. Però com que no duien res i no havien comès cap infracció se'ls va deixar continuar. Poca estona després uns mossos de paisà van tornar detectar la furgoneta a l'àrea de servei de Maçanet i van veure que la seguia un cotxe amb dues persones. Els mossos van optar per espiar els seus moviments i van veure com treien material d'un camió estacionat i el carregaven a la furgoneta. Els mossos els van sortir al pas identificant-se com a policies i van atrapar dos dels saquejadors però els altres van aconseguir pujar al cotxe i van fugir. A part del camió que saquejaven, que duia càpsules de cafè, tres camions més aparcats a l'àrea de servei tenien talls a la lona.

Als dos detinguts, que tenen antecedents per delictes similars, també els van imputar un altre robatori en un camió perpetrat el 19 d'octubre passat a l'àrea de Riudellots de la Selva. En aquest cas, els lladres es van endur dos palets de roba. Mariscal Areales i Román Heredia van quedar lliures després de passar pel jutjat.

LA DATA

26.10.14
els Mossos
van atrapar ‘in fraganti' uns lladres que saquejaven la càrrega d'un camió en una àrea de l'AP-7.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.