Successos

Llibertat per als cinc detinguts en la batuda a Campllong

Els Mossos van trobar una quinzena de plantes de marihuana penjades i uns cinc quilos empaquetats

Les cinc persones que dilluns van ser detingudes en l'espectacular operació dels Mossos al veïnat de la Bruguera van quedar en llibertat ahir, un cop van haver declarat, assistides pel lletrat Sergio Aguilar de la Cruz, davant del jutjat de guàrdia. Quatre dels detinguts són membres de la mateixa família propietària de la masia on es va fer l'escorcoll i el cinquè és un noi que dilluns va aixecar els recels dels mossos quan el van veure entrar a la casa.

Els Mossos, que van fer un desplegament considerable de mitjans a l'entorn del veïnat de la Bruguera, finalment van acabar comissant una quinzena de plantes de marihuana que eren penjades assecant-se a la masia i cinc quilos ja empaquetats. L'operació dels Mossos va començar pels volts del migdia quan fent unes altres vigilàncies van veure entrar un home a la masia i van sospitar que podia ser un lladre i el van detenir. Després es va descobrir la marihuana i durant gairebé una hora l'helicòpter dels Mossos va volar molt baix pel veïnat de la Bruguera. L'escorcoll a la casa es va fer ja de nit quan van obtenir l'autorització judicial, ja que els propietaris no hi van accedir voluntàriament.

LA XIFRA

5
detinguts
van fer els Mossos en una espectacular operació a Campllong

LA DATA

10.11.14
Els Mossos
van fer una batuda, amb l'helicòpter i tot, al veïnat de la Bruguera de Campllong


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia