Successos

Contradiccions dels testimonis del crim de Sant Pere Pescador

No s'aclareix el mòbil i el jutjat cita ara la germana de l'homicida que va sentir els crits d'auxili de la cunyada

Els testimonis, veïns i parents de Hajiratou Jawo, la dona assassinada a Sant Pere Pescador, que ahir van declarar al jutjat de Figueres no van aportar dades que serveixin per aclarir per què Musa Baldeh, que fins ara s'ha negat a donar explicacions, va matar la seva esposa, i les declaracions dels uns es contradiuen amb les dels altres. La dada més significativa la va aportar el veí que el dia del crim, el 17 de novembre, va refugiar Baldeh a casa seva per evitar que els familiars el linxessin. Aquest home va assegurar que Baldeh li havia admès que havia matat la dona i li va demanar que truqués al 112, cosa que després ell mateix també va fer. Aquest veí assegura que va dir a Musa que entrés cap a casa seva perquè va veure que el seu cunyat (l'home de la germana de Baldeh) i el nebot del cunyat se li tiraven al damunt.

La versió que aporten el cunyat i el nebot assenyala que Baldeh, després del crim, estava esperant el cunyat amb una espasa i que el nebot que va arribar primer va anar a advertir l'oncle i que quan Baldeh anava a atacar l'oncle el van reduir.

Ahir també va declarar el matrimoni que a vegades vigilava la nena petita de la víctima. Aquests van assegurar que el dia dels fets van sentir crits que van durar uns vint minuts al pis de dalt. Diuen que era una cosa habitual i que solia ser la dona la que proferia més crits en aquestes discussions. Els testimonis asseguren que quan van parar els crits Baldeh va baixar i els va dur la nena dient que ell havia d'anar a Figueres. Però va tornar a pujar cap a casa seva. Ells ja no van sentir més crits, només fressa de corredisses per l'escala, i quan van sortir a mirar van veure una corrua de gent negra que baixava. Ara el jutjat ha citat la germana de Baldeh que també va sentir crits.

LA DATA

17.11.14
Una veïna
de Sant Pere Pescador mor apunyalada i detenen el seu home.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.