Successos

A presó l'atracador que va robar 154.000 euros a l'abril a l'Escala

L'atracament es va perpetrar l'abril passat en una sucursal de La Caixa i l'assaltant va retenir les empleades i va esperar que s'obrís la caixa

El sospitós té 35 antecedents per casos similars

Els Mossos van detenir la setmana passada a Barcelona un veí de la capital, de 47 anys i amb 35 antecedents policials, sospitós de ser l'autor de l'atracament perpetrat l'abril passat en una sucursal de La Caixa de l'Escala, d'on es va endur un dels botins més grans dels últims temps: 154.030 euros. Els Mossos van escorcollar el domicili del veterà atracador el dia 9 de desembre i hi van trobar 10.500 euros. El detingut va passar a disposició del jutjat número 1 de Figueres i el jutge en va decretar l'ingrés a la presó. Els fets es remunten al dimecres 16 d'abril. L'atracador, que anava camuflat amb unes ulleres, una perruca i una gavardina, va entrar a l'oficina, situada al carrer del Port, ben cèntrica, cap a les dues, en un moment que a l'entitat només hi havia les treballadores. Un cop a dins va esgrimir una pistola, que no se sap si era simulada, i va aconseguir que li obrissin el caixer i li entreguessin els diners. L'atracador va mantenir retingudes les empleades fins que va transcórrer el temps d'obertura retardada de la caixa i després es va endur tots els diners que hi havia. Després va fugir corrents però les càmeres de seguretat van captar la seva imatge, que els Mossos van mostrar als treballadors i els veïns de la zona per si el podien identificar. Han tardat vuit mesos, però l'han identificat.

LA DATA

28.04.14
Un home
armat va atracar una sucursal de La Caixa a l'Escala i va retenir les empleades

LA DATA

09.12.14
el sospitós
va ser localitzat i detingut a Barcelona i va resultar ser un atracador molt veterà

LA XIFRA

154.030
euros
, un dels botins més grans que ha obtingut mai cap lladre a la zona, es va endur l'atracador

Assalt nocturn al Banc Popular de Riells

Uns lladres van assaltar divendres passat a la nit la sucursal del Banc Popular de Riells i Viabrea i van aconseguir entrar a les oficines a través d'un forat que van fer des de l'edifici del costat. Els assaltants, que van tenir temps de fer remenament a l'oficina, no es van poder endur cap botí perquè va sonar l'alarma i es van veure obligats a marxar. Van aconseguir fugir abans que arribessin els Mossos d'Esquadra, que hi van acudir alertats pel senyal d'alarma. Les càmeres de seguretat, però, van poder captar alguns dels assaltants i ara els Mossos treballen per identificar-los. El Banc Popular és en ple centre comercial, entre un bar i una cansaladeria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia