Successos

Mor el jove d'Hostalric accidentat a Masella

Jordi Fonoll, de 29 anys, va intentar recuperar un estri fora de la pista

Jordi Fonoll, el jove d'Hostalric de 29 anys accidentat a l'estació d'esquí de Masella, va morir ahir a causa de les greus ferides que es va fer en caure noranta metres avall per un pendent de molt de desnivell. Segons van explicar fonts de l'estació de Masella a l'ACN, el jove va voler recuperar el pal d'un altre esquiador després de veure com li queia des del telecadira Jumbo Tossa.

L'accident va tenir lloc a la zona de la Coma Pregona, a 2.350 metres d'altura. Un cop va baixar del telecadira, Fonoll va deixar la seva taula de surf de neu i va anar a buscar el pal, tot i que per recuperar-lo havia de passar per fora de la pista en una zona amb molt de pendent, on no hi ha neu. Va ser aleshores quan va relliscar, es va precipitar pendent avall uns noranta metres i es va colpejar amb el terra i les pedres. L'accident va tenir lloc cap a un quart de tres de la tarda

Es va fer un politraumatisme i un traumatisme cranioencefàlic molt greu. L'equip de muntanya dels Mossos el va anar a rescatar del lloc on va quedar malferit i el va traslladar fins a una zona on va poder aterrar-hi un helicòpter del SEM, que el va traslladar fins a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, on va quedar ingressat a la unitat de cures intensives en estat molt greu i on ahir al matí va morir.

Jordi Fonoll era molt aficionat a les motos i en els últims anys també s'havia aficionat a fer surf de neu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia