Successos

Roman la vaga indefinida de Correus de Castelló de la Plana

Altres zones i estafetes concretes del País Valencià anuncien que s'afegiran a la protesta

Ahir van començár a les Unitats de Repartiment de Castelló de la Plana, la vaga indefinida convocada per l'assemblea de treballadors.

Les mobilitzacions van iniciar.se davant de la UR2 on un 85% de la plantilla va secundar la vaga i van formar un piquet informatiu al què se li han afegit altres companys i persones d'altres sectors, estudiants i membres de la PAH.

L'assemblea ha creat una caixa de resistència amb l'objectiu que la qüestió econòmica no siga cap problema, excusa o impediment per poder afrontar amb determinació la vaga indefinida.

També s'ha decidit convocar una manifestació amb objecte de visualitzar el conflicte per al dimecres 17 de febrer des de la plaça Maria Agustina de Castelló.

Després d'una concentració davant la Subdelegació del Govern, s'ha decidir continuar amb la vaga indefinida i es convoca per a les 7 del matí de hui dijous 5 de febrer per tal d'escampar la vaga i aconseguir aturar per complet Correus a la capital de la Plana.

Les reivindicacions dels treballadors i treballadores de correus es xifren en la necessitat d'un major grau de contractació, menys explotació laboral, evitar el doblatge i la supressió de carteries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.