Successos

Els carters de Castelló han tornat hui al treball

L'assemblea de funcionaris ha valorat positivament els quatre dies vaga i manté la concentració per al 17 d efebrer

L'assemblea de funcionaris de Correus de Castelló de la Plana, reunida de manera ordinària i urgent durant el matí d'ahir dimarts 10 de febrer ha decidit tornar al treball després que la direcció de zona prenguera el compromís de mantenir estable la plantilla.

Els treballadors i treballadores que han secundat aquesta mesura de pressió, consideren que aquesta noticia sobre la no destrucció d'ocupació, esdevé un punt ben positiu sorgit de la decisió d'inici d'una vaga indefinida que ha durat al menys quatre dies.

Així doncs, l'assemblea de la plantilla postal de Castelló de la Plana, ha pres aquesta decisió de reincorporació al lloc de treball, a l'espera del compliment de les promeses realitzades per part de la direcció, promeses que garantiran una plantilla estable per al desenvolupament de les funcions postals i el compliment de la llei postal per a tota la ciutadania.

No obstant, l'assemblea mantindrà l'esperit de lluita actiu per si fos necessari tornar a posar en marxa noves aturades i mobilitzacions degut a qualsevol incompliment d'allò acordat amb la direcció de zona.

Així mateix, s'ha realitzat una crida a la participació en la manifestació convocada per al proper dimarts 17 de febrer des de la subdelegació del Govern fin s a la Prefectura de Correus, una manifestació convocada pel manteniment del servei públic de Correus, contra la privatització, la destrucció de llocs de treball i el doblatge de les seccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia