Successos

successos

S'enfonsa una barca al port de Torredembarra

Una embarcació de la confraria de pescadors de Torredembarra (Tarragonès) es va enfonsar ahir al matí al port de la població amb 60 litres de benzina i per causes que es desconeixen. Segons van informar fonts de Protecció Civil, es va activar el pla especial d'emergències per contaminació de les aigües marines (Camcat) en fase de prealerta i van començar les tasques per reflotar l'embarcació, de 10 metres d'eslora, en una operació coordinada per Capitania Marítima. Per evitar que el combustible i l'oli s'escampessin a l'aigua es van instal·lar dues barreres de contenció i estovalles absorbents a la zona de l'enfonsament.

redacció

successos

Detenen una banda per robar a 24 habitatges

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una banda acusada de robatoris del tipus “silenciós” en domicilis de tot Catalunya. Segons un comunicat, el 30 de gener passat la policia va detenir quatre persones que haurien comès 24 robatoris amb força. Els lladres escollien un domicili, hi accedien per alguna finestra o porta feble i se n'emportaven joies, diners i vehicles d'alta gamma. Els robatoris es van fer a Pacs del Penedès (Alt Penedès), Tarragona, el Vendrell, Girona i Cabrera de Mar (Maresme), entre altres llocs. L'operació resta oberta a l'espera de detenir-ne dos membres més. A la resta, els han empresonats.

REDACCIÓ

successos

Mor un motorista en un xoc a la Gran Via de Barcelona

Un motorista de 34 anys va morir divendres a la nit com a conseqüència del xoc que havia tingut a la tarda a la Gran Via de Barcelona. L'home, de 34 anys, va topar amb un turisme per motius que encara es desconeixen. El SEM va traslladar la víctima a l'Hospital de la Vall d'Hebron, on va arribar en estat crític. La Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat de la policia barcelonina ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies del sinistre. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dues unitats del SEM.

redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia