Successos

Un mosso fora de servei evita un robatori en un habitatge

Un agent dels Mossos d'Esquadra que es trobava fora de servei va aconseguir frustrar ahir les pretensions d'uns joves que estaven a punt d'entrar a robar en un habitatge de Lloret de Mar. A les dues de la matinada, el policia, que estava al seu domicili, va sentir uns cops. En mirar per la finestra, va observar dos encaputxats que, en sentir-se descoberts, van marxar a bord d'un vehicle. Els nois tenien la intenció d'accedir a un immoble dels baixos de l'edifici, situat al carrer Narcís Macià. Els investigadors es van trobar que la porta d'aquest pis estava oberta i que hi havien forçat una persiana. És un apartament d'uns veïns de Barcelona que el tenen com a segona residència.

A més de donar immediatament l'avís dels fets, el mosso va iniciar una recerca per la zona per intentar localitzar els presumptes lladres, que van fugir en direcció a la platja de Fenals. A un d'ells el va trobar amagat darrere d'uns matolls i el va retenir. Al dispositiu s'hi van afegir tres patrulles, que van interceptar l'altre còmplice al passeig. Els joves van quedar detinguts per un robatori amb força. Són veïns de Lloret, de nacionalitat marroquina, tenen 19 i 28 anys i els consten antecedents.

Identificats 5 sospitosos

També aquesta setmana hi va haver un important desplegament policial a Santa Pau. L'actuació va tenir lloc dijous a les set de la tarda. Els Mossos van ser alertats per les sospites que van aixecar dos homes que van començar a fer preguntes als responsables del càmping Lava i a gent que passava; i van donar una volta per dissimular. Al final, van deixar allà un Opel Zafira i van marxar amb un altre cotxe. Dins del Zafira, que van deixar obert, els Mossos hi van trobar material susceptible de ser emprat per cometre robatoris, com eines, un mall i guants. Poc després, van aturar un BMW, a l'altura del quilòmetre 6,5 de la GI-524. Al vehicle hi anaven cinc homes, de nacionalitat romanesa. Es va donar la circumstància que dos d'ells eren els que, abans, estaven voltant pels afores del càmping. Com que tres dels ocupants anaven indocumentats, van ser portats a la comissaria d'Olot per identificar-los.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia