Successos

Assalten a punta de pistola una dona a casa seva a Arbúcies i li roben 400 euros

Un home va trucar a la porta anunciant que portava un paquet del Consorci Forestal per al marit de la dona

La víctima va patir una crisi d'ansietat

Una dona de 77 anys, veïna d'Arbúcies, va ser víctima, divendres a la nit, d'un assalt a casa seva. La dona, que és vídua, viu tota sola en una casa al carrer Estenedor número 2 d'Arbúcies. Els fets van passar pels volts de les nou, quan un home, que parlava en castellà, va trucar a la porta anunciant que portava un paquet del Consorci Forestal de Catalunya per al marit de la dona. Tot i que és vídua i li va estranyar, va decidir obrir la porta del carrer, que té una reixa. De sobte, un home amb passamuntanyes va arribar fins la porta principal on hi havia la dona i li va apuntar al pit i al cap amb una pistola. L'home li va robar 400 euros, les claus de casa i el comandament de la porta de la finca. Tot i que la dona no va ser colpejada ni lligada, com a conseqüència dels fets va patir una crisi d'ansietat. La víctima va alertar la policia local i aquests van avisar els Mossos d'Esquadra, que van iniciar una recerca a la zona per intentar enxampar el lladre, tot i que no el van trobar. Ara, la feina és revisar les càmeres de videovigilància que hi ha a l'entrada del municipi, que fotografien tots els vehicles que entren a Arbúcies.

La policia està treballant amb la hipòtesis que el lladre sabia que en aquell moment la dona estava sola, ja que viu amb una cuidadora i un jardiner. És per això que s'està investigant l'entorn més proper a la dona. També el fet que el delinqüent amenacés la víctima que si alertava dels fets faria mal a la seva família, que té negocis forestals, fa pensar que l'individu tenia molta informació. El domicili assaltat, anomenat El Roquer, és una casa senyorial amb jardins que s'obren al públic dos cops l'any.

Fa menys de deu dies, dos lladres violents van assaltar el mas d'uns carnissers de Sant Gregori. Els delinqüents van lligar de peus i mans la mestressa, el fill i la dona de fer feines i els van robar a punta de pistola 1.200 euros. Una setmana abans, una veïna de Girona també va ser assaltada per dos lladres que van irrompre violentament a casa seva. Els fets també van passar a ple dia, a les onze del matí, en un edifici del barri dels Químics. Els lladres no van tenir cap tipus de mirament. La van colpejar, la van immobilitzar a la tauleta de la sala d'estar, la van emmordassar i li van tapar els ulls. Els assaltants van regirar tot el pis, sobretot l'habitació on els va indicar que hi havia les joies familiars. La investigació policial apunta que els lladres buscaven unes figures egípcies.

LA XIFRA

77
anys
té la dona que va ser abordada pel lladre amb passamuntanyes a casa seva a punta de pistola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia