Successos

Atrapada amb 63 paperines de cocaïna

Vanessa Jiménez, que ja té altres antecedents, ha quedat lliure

La Policia Local de Palafrugell va detenir el 28 de maig passat Vanessa Jiménez Sánchez, de 32 anys i veïna de la població, quan duia a sobre, amagades en cinc petits pots de plàstic, 63 paperines de cocaïna. Els policies van interceptar la noia perquè ja sospitaven que anava a vendre droga i també li van trobar una balança de precisió al damunt. A partir de la detenció de Vanessa Jiménez, que va quedar en llibertat provisional, els Mossos també van detenir dos homes marroquins, un d'ells per furt, ja que la detinguda va assegurar que li havia entrat a casa i li havia robat 40.000 euros que hi tenia, i l'altre per tràfic de drogues. Els dos homes van quedar en llibertat després de declarar. Els dos detinguts són germà i oncle de Jamel el Moussaoui, l'excompany de Vanessa Jiménez, neboda de la botiguera assassinada. El Moussaoui precisament va ser un dels investigats per l'assassinat.

Tot i que Vanesa Jiménez havia denunciat El Moussaoui per maltractament, el desembre del 2013 tot dos van ser detinguts en una operació policial dels Mossos, que buscaven implicats en assalts violents. En aquella ocasió Vanessa Jiménez i Jamal el Moussaoui van ser detinguts també per tràfic de droga, després que es fes l'escorcoll a casa seva. Tots dos, però, van quedar en llibertat, tot i que actualment El Moussaoui està pres per altres afers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia