Successos

Un motorista mor en un accident de trànsit, a Lloret

Una patrulla de la policia local que estava fent un control va presenciar el sinistre

La Guàrdia Urbana de Figueres busca un conductor implicat en un atropellament

Un veí de Lloret de Mar va morir ahir a causa d'un accident que va tenir mentre circulava amb motocicleta. Els cossos d'emergències van rebre l'avís del fatídic sinistre a dos quarts de quatre de la matinada. Els fets es van originar a l'altura de la rotonda que hi ha entre l'avinguda Vila de Blanes i l'avinguda Amèrica, de Lloret. L'home va caure a la calçada mentre anava sol amb moto, en direcció a Blanes. Una patrulla de la policia local que en aquell moment estava fent un control a prop del lloc va presenciar el succés, amb relació al qual van observar que no hi va haver cap més vehicle implicat. Els agents es van dirigir ràpidament fins allí per assistir el ferit. Poc després, van arribar dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Malgrat els esforços dels sanitaris, no van poder fer res per salvar-li la vida. La víctima, Luciano Martin, tenia 37 anys, residia a la població i era originari de l'Argentina.

Atropellament greu

També en matèria de trànsit, la Guàrdia Urbana de Figueres està intentant trobar un conductor que va atropellar greument un vianant a la ciutat i va fugir sense socórrer-lo. El noi va ser traslladat d'urgència a l'hospital Trueta de Girona. L'accident es va desencadenar pels volts de les tres de la matinada de la nit de la revetlla de Sant Joan, a l'altura del número 6 del carrer del Rector Aroles. El vianant travessava per la zona de davant del centre cultural La Cate, quan va ser envestit per un vehicle de gamma alta. Les gestions per interceptar el conductor es van centrar en un principi a Figueres, si bé l'ordre de recerca es va fer extensiva posteriorment a escala europea.

Mentre els sanitaris atenien el vianant, els policies van iniciar la recerca de l'automòbil. La investigació va dur a identificar el cotxe, propietat d'un veí de la zona oest de la ciutat. La Guàrdia Urbana estira el fil de les pistes de què disposa i està duent les diligències amb cura per poder detenir el responsable. Pel que fa a la víctima, sobretot va patir traumatismes. El seu estat és greu i ahir continuava a l'UCI, amb pronòstic reservat.

Sense pistes del cas de Mont-ras

El cas de l'home que va aparèixer mort a la C-31 a Mont-ras, el 28 de setembre del 2014, segueix sent un misteri. Els Mossos continuen les investigacions per aclarir què li va passar a la víctima, Gerard Cenizo Turró, de 33 anys. Pels senyals que presentava, semblava que havia rebut l'impacte de dos vehicles diferents: un que li hauria passat per sobre el cap i l'altre, per damunt les cames. S'apunta la possibilitat que la víctima ja estigués estesa a terra quan la van atropellar. El cos el va descobrir un conductor a quarts de set del matí. Estava entre el vial dret i el carril secundari que discorre al costat de la carretera i on se circula en direcció a Palamós. Els Mossos van seguir la pista de diversos vehicles. En van inspeccionar 24 i es van centrar en un que havia passat per la C-31 aquell dia al matí i que tenia algun bony que es podia correspondre amb un atropellament, però van acabar descartant que aquest cotxe hi tingués relació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia