Successos

Un foc crema boscos i camps a Montblanc

Afecta vegetació forestal i agrícola entre les pedanies de Lilla i Prenafeta

L'incendi que ahir, dimecres, va afectar la zona del camí de Lilla a Prenafeta, dues pedanies del terme municipal de Montblanc (Conca de Barberà), va cremar en total unes 4 hectàrees de vegetació, de les quals 2,5 corresponen a massa forestal i 1,5, a vegetació agrícola, segons les dades facilitades pels Agents Rurals. En total, van treballar en l'extinció de les flames fins a dinou dotacions terrestres i quatre d'aèries.

El foc es va declarar pels volts de tres quarts de quatre de la tarda i de seguida es van definir dos flancs. El flanc dret es va dirigir cap a una zona de camps segats i això va permetre que aviat quedés controlat. El més perillós va ser el flanc esquerre, que va quedar reforçat pel vent que va començar a bufar a primera hora de la tarda. Finalment, pels volts de les sis de la tarda, els bombers el van donar per controlat, si bé hi van mantenir fins a setze dotacions terrestres per remullar la zona i apagar-lo completament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia