Successos

Setze anys de presó per a l'assassina d'un avi al barri de Balàfia

L'Audiència de Lleida ha condemnat a setze anys de presó la dona de 59 anys acusada de matar un avi de 93 al barri de Balàfia de Lleida, l'estiu del 2013. La fiscalia sol·licitava 19 anys de presó per a la dona i la defensa, l'absolució. Finalment, el jutge l'ha condemnada a tretze anys de presó per homicidi i a tres anys més pel delicte de robatori amb violència en grau de temptativa, amb els agreujants d'ús d'instrument perillós i reincidència, ja que va ser condemnada el gener de 2012 a dos anys de presó per un robatori amb violència. La sentència ordena també que la dona haurà de pagar 5.000 euros a cadascun dels tres nebots de la víctima que van reclamar indemnització.

La justícia ha considerat provat que l'acusada va iniciar el contacte amb la víctima per guanyar-se la seva confiança i que quan la dona va aconseguir pujar a casa de l'ancià, amb la intenció de robar-li, aquest va descobrir-ne les intencions i ella el va matar de tres cops al cap amb una balança romana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia