Successos

Troben un cultiu de marihuana en un àtic de Sant Jaume

Els Mossos van comissar 1.154 plantes, que estaven repartides en diverses estances

La plantació era en un pis de lloguer social

La investigació continua oberta per identificar-ne els responsables

Una investigació dels Mossos d'Esquadra va desembocar dijous en el desmantellament d'un extens cultiu de marihuana que va ser localitzat en un àtic de Sant Jaume de Llierca. La intervenció va començar a les deu del matí, quan els efectius van accedir a l'immoble. En aquell moment no hi havia ningú, si bé els agents hi van interceptar 1.154 plantes de marihuana. Es trobaven repartides en diverses estances, i estaven bastant amuntegades. A part d'anar treien el cultiu de la propietat entre dijous i ahir, van aprofitar per retirar la infraestructura que hi havia instal·lada al domicili per afavorir el creixement de les plantes, com ara aparells d'aire condicionat, bateries i làmpades. Tot aquest material i el cultiu va ser descobert en un dels habitatges d'un bloc de pisos de lloguer social de nova construcció. L'edifici està situat al número 14 del carrer Sant Jaume i és tutelat per una entitat bancària. Es dóna la circumstància que l'àtic on hi havia la droga no està llogat actualment. Per això, els membres de la unitat d'investigació d'Olot dels Mossos continuen duent a terme gestions sobre el cas per identificar i detenir els responsables de la plantació, així com intentar saber de quina manera van aconseguir fer ús del pis.

A la Garrotxa s'han descobert dues plantacions importants de marihuana en menys d'un mes. El 18 de juny els Mossos van destapar a primera hora del matí un cultiu d'unes 600 plantes en una casa aïllada del veïnat dels Angles, a Montagut i Oix. Mentre examinaven el mas Can Fàbrega, els cuidadors de la plantació s'hi van adreçar per fer-ne el control regular. Quan hi estaven a prop van detectar la presència dels policies i es van escapar. Al migdia, els efectius van atrapar tres dels traficants entre el mas i el riu Fluvià, si bé la investigació va continuar oberta perquè poc després van arribar altres còmplices, que van fugir per la muntanya. La recerca va donar resultats amb posterioritat, quan van ser arrestades tres persones més. En total, hi ha detinguts 4 homes i 2 dones. Tots ells estan en presó provisional per un delicte contra la salut pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia