Successos

Un parapentista, ferit en estimbar-se a Amer

Un parapentista va quedar ferit ahir en accidentar-se a Amer. Els fets van tenir lloc pels volts de tres quarts de dotze del migdia, a la zona de la muntanya de Santa Brígida, al nord del terme municipal. Per causes que encara es desconeixen el parapentista va perdre el control, es va estimbar i va quedar penjat d'un arbre a una alçada d'uns cinc metres. L'home estava conscient però es queixava de la zona de les lumbars i va ser evacuat a l'hospital Josep Trueta de Girona. En el rescat hi van participar una dotació dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter amb efectius dels GRAE, i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Segon accident

Fa just una setmana, un home anglès d'uns 50 anys va morir en caure amb el seu paramotor a Siurana, en una zona de camps molt a prop de la C-31, al camí dels Olivets, i a uns cent metres del camp de vol. Quan l'home va ser atès estava conscient, però molt greu, i va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va arribar en estat crític. Finalment, però, no va poder superar la gravetat de les ferides i va morir a l'hospital. L'accident va tenir lloc poc després de tres quarts de nou del vespre. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.