Successos

El turista acusat de matar la dona, a la presó

Hauria esquarterat la seva parella a Calella i hauria volgut cremar el cos

El turista acusat de la mort de la seva parella a Calella va ingressar ahir a la presó de manera provisional i sense fiança, segons va estimar el jutjat d'instrucció 3 d'Arenys de Mar després que la jutgessa li prengués declaració. L'home, que té la nacionalitat sueca però és d'origen xilè, va ser detingut diumenge, però de moment no s'ha concretat si es tracta d'un cas d'homicidi o bé d'assassinat.

Els fets haurien passat dissabte, quan, presumptament, l'acusat hauria esquarterat la dona a l'habitació de l'hotel Calella Palace, on passaven uns quants dies de vacances, i n'hauria amagat els trossos en una maleta i en diferents bosses per desfer-se'n. Tot i que el cas està sota secret de sumari, sí que va transcendir que el presumpte autor del crim hauria dut la maleta i les bosses a la part alta de la riera Capaspre, en una zona de canyes i matolls, i propera a l'establiment hoteler on s'allotjaven. Allà hauria intentat cremar les restes, però un veí va veure el fum i va alertar la policia, que, quan va arribar al lloc dels fets, es va trobar el cadàver.

Les investigacions dels Mossos d'Esquadra van permetre detenir la parella de la víctima només vint-i-quatre hores després. La mort de la dona sueca ha trasbalsat la població maresmenca per l'extrema violència del crim, i l'endemà mateix de la detenció de l'home l'Ajuntament de Calella va organitzar un acte de rebuig en contra de la violència domèstica. El govern local va qualificar l'homicidi d'“horrorós i dramàtic”, i va transmetre la solidaritat de la ciutadania de Calella al poble suec.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia