Successos

Una noia de 18 anys mor en sortir de la via amb un tot terreny a l'N-260, a Besalú

La víctima conduïa un 4x4, amb el qual va bolcar

Al vehicle hi viatjaven tres joves més

Una d'elles va resultar ferida greu i va ser evacuada al Trueta

Un fatídic accident de trànsit es va registrar ahir a la xarxa viària gironina. Una jove de divuit anys i veïna de Torelló, Maria Vivet, va perdre la vida en bolcar lateralment amb un vehicle 4x4 que conduïa, a Besalú. La víctima és filla de l'alcalde de Torelló, Santi Vivet Soler. Els cossos d'emergències van rebre l'avís del sinistre a un quart de vuit del matí. Els fets van tenir lloc a l'altura del punt quilomètric 61,9 de la carretera N-260, per on el cotxe circulava en direcció Banyoles. Aquest tram es troba just a l'inici de l'autovia A-26, que enllaça amb Olot. A l'automòbil hi viatjaven tres joves més. Una de les passatgeres va resultar ferida de caràcter greu i va ser traslladada en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona. Les altres dues ocupants van patir lesions de menys gravetat i van ser evacuades amb ambulància al mateix centre sanitari. Les noies es dirigien a un raid hípic a Serinyà, en el qual estava previst que participessin. Arran de l'accident, es van activar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers, tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter medicalitzat. Durant les tasques de gestió del sinistre, els agents van tallar inicialment la via en els dos sentits de la marxa. Els efectius van fer passar els vehicles pels laterals de la calçada fins aproximadament les onze del matí, quan la circulació va quedar normalitzada.

Xoc al túnel de la Codina

També en matèria de trànsit, ahir a dos quarts de dues del migdia un conductor va resultar ferit lleu en col·lidir contra un lateral del túnel de la Codina de l'eix Vic-Olot. A l'altura del quilòmetre 170, el cotxe va xocar contra la vorera del túnel, que és el primer que es troba en sentit a la capital osonenca. La topada va provocar que anés a parar al carril contrari, on va quedar aturat en un lateral de la calçada. A la zona hi van acudir els Mossos, una dotació dels bombers i dues ambulàncies, que van evacuar el xòfer a l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa. Arran de l'incident, es va tallar el carril de la C-37 en direcció Olot, fet que va originar una retenció de mig quilòmetre.

LES XIFRES

61,9
és el punt quilomètric
de la carretera N-260 on ahir a un quart de vuit del matí es va originar el sinistre mortal.
6
dotacions dels Bombers, tres ambulàncies, un helicòpter i sis patrulles dels Mossos es van activar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.