Successos

Troben dos turistes morts en un hotel de Calella

Els Mossos d'Esquadra creuen que la causa podria ser la barreja d'alcohol i drogues

Els dos joves tenien 22 i 33 anys i eren de nacionalitat alemanya

Dos turistes van aparèixer morts, dimarts passat, dins de l'habitació en un hotel de Calella situat al passeig de les Roques, on passaven uns dies de vacances. Les dues víctimes, que eren de nacionalitat alemanya, tenien 22 i 33 anys i no presentaven signes de violència. En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra no descarten que haguessin perdut la vida per un consum excessiu d'alcohol barrejat amb substàncies estupefaents. En qualsevol cas, l'autòpsia serà la que determini les causes exactes de la mort dels dos homes.

La policia va rebre l'avís dimarts al migdia i, enmig d'un gran rebombori, es van desplaçar fins a l'establiment hoteler agents dels Mossos d'Esquadra i de la policia local de Calella, a més d'ambulàncies i un vehicle dels serveis judicials. De moment, i si no es determina el contrari, els Mossos no han iniciat cap investigació, ja que descarten un delicte d'homicidi.

Un altre succés

Aquest és el segon succés amb resultat de mort que protagonitzen turistes al municipi maresmenc. Fa només tres setmanes va aparèixer esquarterada una dona de nacionalitat sueca a la part alta de la riera de Capaspre. El presumpte autor del crim hauria estat la seva parella, que va ser detinguda i va ingressar a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia