Successos

Intenta vendre un projectil per internet a Girona

Els artificiers es presenten al domicili del venedor i l'hi comissen

Els Mossos d'Esquadra van comissar el 24 de juliol passat una granada de morter que una veïna de Girona oferia en un portal de compravenda a internet. Els fets es van saber el dia abans, el 23 de juliol, quan un ciutadà va informar els Mossos d'Esquadra a través del seu web corporatiu que en una pàgina web dedicada a la compravenda de productes d'ocasió venien un artefacte de la Guerra Civil. El dia següent agents de l'àrea de desactivació d'artefactes explosius Tedax van contactar amb la persona que venia la granada i es van dirigir al seu domicili per inspeccionar si l'artefacte contenia explosiu. Un cop els mossos van comprovar que no hi havia cap perill d'explosió, van informar la venedora que la possessió d'artefactes explosius estava prohibida i l'hi van retirar. Posteriorment, es van instruir unes diligències informatives per assabentar del fet l'autoritat judicial de Girona.

Arsenal a Planoles

Fa uns mesos, en una altra operació, els Mossos d'Esquadra van localitzar a casa d'un veí a Planoles onze armes curtes, deu de llargues, peces de pistoles, 205 cartutxos, més de 19.300 projectils, onze armes blanques, cinc silenciadors i 30 carregadors de diferents calibres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia