Successos

Desmantellen una plantació de marihuana a Cassà

Detenen un jove de 27 anys i veí del municipi per haver cultivat 145 plantes

Tenia la droga en testos dins d'un pis

La policia local de Cassà ha desmantellat una plantació de marihuana que un veí del municipi havia instal·lat en un domicili del carrer Sant Anton. En l'operació es va detenir un jove, de 27 anys, i es van comissar les plantes i els estris per cultivar-les. Concretament, els agents locals van trobar en tres de les quatre habitacions del domicili un total de 145 plantes de marihuana i 140 testos, a més d'estris per al cultiu d'aquesta substància. La investigació va arrencar després que es detectés una forta pudor de marihuana a les proximitats del domicili i el soroll provinent a l'interior del pis, similar a l'utilitzat en els cultius interiors d'aquest tipus de plantacions. La policia local assegura que aquest cas no té cap relació amb les detencions dutes a terme aquest dimarts a la matinada en el marc d'una macrooperació a les comarques gironines contra el tràfic de drogues.

Un altre cas, al març

No és la primera vegada que la policia fa una operació semblant aquest any a Cassà. El març passat, en un treball conjunt entre els Mossos d'Esquadra i la policia local de Cassà de la Selva van desmantellar un cultiu de 370 plantes de marihuana en una casa del poble. Igual que en el cas anterior, la ferum que desprenien les plantes, que creixien en un habitatge del carrer Conill, se sentia des del carrer estant. Amb l'ajuda de la unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra, la policia local va fer diverses gestions que els van permetre confirmar les seves sospites. I el 16 de març, efectius dels dos cossos van anar fins a la casa per desmantellar el cultiu. Per afavorir el seu creixement, el responsable del cultiu havia muntat tota la infraestructura necessària (amb làmpades, ventiladors i transformadors). La policia va endur-se les plantes i va imputar al jove un delicte contra la salut pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia