Successos

El cas del crim d'Empuriabrava arriba a judici

El fiscal demana 15 anys de presó per a l'acusat de matar un traficant de droga

El fiscal demana 15 anys de presó per a Kamel Hosni, l'acusat de matar un home a ganivetades en un pis d'Empuriabrava el 21 de gener del 2010. L'acusa d'un delicte d'homicidi amb un agreujant d'abús de superioritat, perquè va atacar la víctima amb un ganivet, i un altre d'aprofitament de lloc, perquè que es va aprofitar de la impunitat que li donava atacar-lo en un pis on estaven sols. El dia dels fets, l'acusat, Kamel Hosni, va anar en cotxe fins a l'apartament del sector Gran Reserva d'Empuriabrava on residia la víctima. La víctima era un petit traficant de la zona i la trobada era per comprar droga. En el seu escrit de conclusions, el fiscal, Enrique Barata, sosté que, dins el pis i per motius desconeguts, va començar una forta discussió entre els dos homes, que va derivar en baralla. Durant la disputa, l'acusat va colpejar el rostre de la víctima i li va arribar a trencar ossos del nas. Aleshores, va agafar un ganivet de grans dimensions i, tot i que la víctima es va intentar defensar, l'hi va clavar fins a tretze vegades. Segons el fiscal, li va clavar el ganivet amb força a la part superior de les cames i també li va fer talls a la zona del coll i l'orella, a la mà i al canell.

El cas arribarà a judici a l'Audiència de Girona a principi de novembre. El cas ha trigat tant a jutjar-se perquè l'acusat estava complint condemna per tràfic de drogues a l'Estat francès i no el van traslladar a l'Estat espanyol fins l'any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.