Successos

Un arquitecte de Cunit, detingut per atracador

José Conejero, un conegut arquitecte resident a Cunit, ha estat detingut com a presumpte autor de diversos atracaments a entitats bancàries. Segons va avançar ahir Diari de Tarragona, l'operació per arrestar el presumpte atracador va aixecar molta expectació a Cunit i hi van participar una vintena d'agents amb el suport d'un helicòpter. Segons la informació publicada ahir, Conejero seria l'autor d'almenys mitja dotzena d'assalts a entitats bancàries d'arreu de Catalunya, d'on s'hauria emportat importants sumes de diners. Conejero no va oposar resistència a la detenció i els Mossos van localitzar a l'interior del domicili familiar diverses armes de foc falses que els investigadors analitzen si van ser utilitzades per perpetrar els atracaments. Els Mossos també es van endur detinguda l'esposa de l'arquitecte. El matrimoni vivia en una casa amb les seves dues filles, a Cunit.

Els Mossos seguien la seva pista des de l'any 2010, ja que aquest atracador era considerat un dels més actius dels últims anys a Catalunya. Segons la informació difosa ahir, l'atracador va demostrar sempre una gran perícia, ja que estudiava amb precisió els detalls de l'oficina que volia assaltar i escollia sempre el dia que hi havia més diners acumulats.

La policia manté l'operació oberta i no es descarta que hi hagi més detencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia