Successos

La policia deté dos cops en tan sols dos dies la dona d'‘El Bolo'

Els Mossos d'Esquadra han tornat a detenir per segon cop en tan sols dos dies la dona d'El Bolo, un dels membres del clan detingut a principis de mes en el marc del dispositiu contra el tràfic de drogues a la Font de la Pólvora. Dimecres la policia la va detenir de sorpresa juntament amb el seu marit en un control policial ordinari a la ciutat, després que tots dos havien esquivat el macrodispositiu del 28 de juliol passat. Dijous, el mateix dia que el jutge la va deixar en llibertat per aquells fets que s'investiguen, altre cop els Mossos d'Esquadra la van detenir perquè la dona, de 47 anys, tenia una plantació de marihuana en una casa de les Planes d'Hostoles. En total, els agents van trobar fins a 780 plantes al garatge del domicili, amb tota la infraestructura necessària per afavorir el creixement del cultiu (làmpades, aparells d'aire condicionat, etc.). La detinguda és veïna de Girona i viu al barri de la Font de la Pólvora.

En l'operació del 28 de juliol, els Mossos van detenir 28 persones, però el jutjat d'instrucció número 4 de Girona només va decretar la presó per a cinc dels arrestats, membres d'una mateixa família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.