Successos

Violen un home a la Jonquera quan va anar a una casa on venen droga

Els Mossos han detingut un home per l'agressió sexual amb penetració i el seu germà per tràfic de drogues

Encara busquen més implicats

Violació singular a la Jonquera. La víctima és un home marroquí de 36 anys i, en aquest cas, els metges i els forenses no han tingut cap dubte a certificar que existeix una agressió sexual amb violència i penetració. El marc en què es va produir la violació també és singular. Segons la versió que va donar la víctima (que els investigadors creuen que tergiversa en alguns punts), dijous de la setmana passada ell va anar a una casa de la Jonquera a comprar droga, però diu que finalment no es van entendre i va dir que no els comprava res. Això, segons afirma , va indignar el cap del grup de traficants, que, diu, el van amenaçar amb un ganivet i el van fer caure per les escales i van decidir violar-lo com a escarment.

El capitost el va violar mentre almenys dos homes més l'aguantaven perquè no es pogués moure. Quan el van deixar anar, l'agredit va anar a explicar els fets als Mossos de la Jonquera i, com fixa el protocol, abans de formalitzar la denúncia, els Mossos el van portar fins a l'hospital de Figueres, perquè li fessin un reconeixement mèdic i el pogués visitar el forense, per comprovar si tenia lesions que coincidissin amb el relat que feia. Efectivament, les exploracions van determinar que existien lesions que evidenciaven que havia estat víctima d'una penetració anal amb violència. I també presentava alguna contusió. L'home va estar ingressat unes hores, se li van agafar mostres biològiques per portar al laboratori i després va anar a formalitzar la denúncia als Mossos.

L'home, que fa anys que resideix a l'Empordà i ha estat detingut com a mínim un cop per violència domèstica, va assegurar que es plantejava marxar per esquivar el deshonor, molt accentuat en la seva cultura, que li suposa haver estat objecte d'una violació. A més, l'home temia que l'home que el va violar compleixi l'amenaça que assegura que li va fer d'explicar a tothom que l'havia violat per provocar-li un escarni encara més gran.

La víctima va assegurar que seria capaç d'identificar l'home que havia materialitzat la violació i també els homes que el van aguantar durant l'acte i també la casa on haurien passat els fets.

Amb les dades que va aportar la víctima, els Mossos dilluns van fer una entrada i un escorcoll en una casa situada arran de l'N-II i van detenir un home, Rashid Khali, per agressió sexual amb penetració i per un delicte de tràfic de drogues. També van arrestar el seu germà Mohamed Khali per tràfic de droga.

LES DATES

20.08.15
van violar
un home marroquí de 36 anys en una casa de la Jonquera on diu que volia anar a comprar droga.

LA XIFRA

2
homes germans
estan detinguts a la comissaria, un per violació i tràfic de droga i l'altre per tràfic de droga.
25.08.15
els Mossos
van escorcollar la casa que mencionava la víctima i van arrestar dos homes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia