Successos

Mor un lladre que s'havia atrinxerat en un bar de Reus

L'atracador va ferir una cambrera de La Trobada i, després d'autolesionar-se, va patir una aturada cardíaca

Un home d'uns 50 anys d'edat va morir, ahir a la tarda, a Reus, a causa d'una aturada cardíaca en un atracament al bar La Trobada, situat al número 24 del passeig de Misericòrdia de la capital del Baix Camp, on segons fonts policials hauria entrat a robar.

Els fets, en què una de les treballadores de l'establiment va resultar ferida durant el forcejament amb l'individu, van passar a partir de tres quarts de 4 de la tarda. Posteriorment, quan els Mossos van arribar al lloc dels fets, l'assaltant es va atrinxerar al fals sostre del local i es va autolesionar amb l'arma blanca.

Aturada cardíaca

Finalment, hauria sortit del local en un estat de gran excitació, i va ser aleshores quan va tenir l'aturada cardíaca que li va provocar la mort. L'home, que va ser reduït i atès pels serveis mèdics abans de ser traslladat a un centre hospitalari, es trobava en estat crític després de perdre una gran quantitat de sang.

Minuts abans, la cambrera agredida va ser traslladada d'urgència a l'hospital Sant Joan de Reus, on va ser ingressada amb ferides de consideració, però el pronòstic és estable.

A més dels agents dels Mossos d'Esquadra, es van desplaçar al lloc dels fets un parell d'ambulàncies, una dotació dels ARRO, una dels Bombers i un grup de la Guàrdia Urbana de Reus.

Un detingut per atracar una gelateria, també a Reus

L'atracament al bar va ser el més greu però no l'únic que aquesta setmana ha afectat Reus. Ahir, també es va saber que, dilluns a la tarda, un home, d'uns cinquanta anys i veí de Montblanc, va atracar una gelateria al centre de la capital del Baix Camp. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a l'ACN, el lladre hauria amenaçat la dependenta amb una xeringa i va poder ser reduït per part de dos agents de la policia espanyola fora de servei. Al lloc dels fets es van traslladar els Mossos i la Guàrdia Urbana de la ciutat reusenca. Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar l'ingrés de l'home a la presó. Posteriorment, la policia catalana ha determinat que es tractaria de la mateixa persona que, també dilluns, va robar en un forn de pa d'Alcover a punta de ganivet. Els jutjats de Reus s'encarreguen del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia