Successos

Cremen dos habitatges, a Platja d'Aro i Vidreres

Un incendi va cremar ahir el menjador d'un apartament situat al primer pis del número tres del carrer Mestral de Platja d'Aro. El fum i l'escalfor van afectar tot l'immoble i els bombers van haver de desallotjar tres veïns que eren al pis superior del bloc, que té tres plantes. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís d'alerta pels volts de tres quarts d'una de la matinada i fins al lloc dels fets es van desplaçar cinc dotacions, que van poder extingir les flames en mitja hora. L'inquilí de l'apartament afectat, un home, va haver de ser evacuat preventivament fins a l'hospital de Palamós per una lleu inhalació de fum i un atac d'ansietat. Els Bombers de la Generalitat van informar que desconeixien l'origen del foc. L'incendi va cremar diversos mobles que hi havia al menjador, com per exemple una taula i un sofà. Tot i això, l'escalfor i la gran fumera van afectar la resta de l'immoble. Els bombers van donar el servei per finalitzat a un quart de vuit del matí.

En un altre punt del mapa gironí, quatre dotacions dels bombers també van haver de sufocar un incendi que es va declarar a tres quarts de sis del matí, a Vidreres. Les flames van afectar uns baixos d'un edifici de dues plantes, on va cremar un matalàs i diversos mobles. En l'incendi no va resultar ningú ferit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia