Successos

Roben en un supermercat de Pals 1.000 euros en ‘whisky'

Els Mossos detenen dos sospitosos, que van anar dos cops a la botiga i encara van fer un tercer intent

Els Mossos d'Esquadra han detingut Tiberiu Filip i Ismail Valentine, romanesos de 27 i 37 anys veïns de l'Hospitalet de Llobregat i de Barcelona, sospitosos de ser els autors del robatori d'ampolles de whisky valorades en més de 1.000 euros d'un supermercat de Pals.

Els responsables de l'establiment van presentar una denúncia el dia 14 de setembre dient que dos homes se'ls havien endut ampolles de whisky valorades en 538,70 euros. Però l'endemà van trobar a faltar trenta ampolles de whisky més, valorades en 524,58 euros, que els havien desaparegut del celler. Ja llavors els Mossos van comprovar que totes les ampolles se les havien endut els mateixos lladres: dos homes.

El dia 21 de setembre van rebre una trucada dels responsables del supermercat que avisaven que tornaven a tenir els sospitosos a l'establiment. Aquests, però, es van adonar que els observaven i van marxar amb un cotxe. La patrulla dels Mossos va fer una recerca per la zona i va trobar el cotxe que buscaven al carrer Enginyer Algarra. Van identificar els ocupants del vehicle com a Tiberiu Filip i Ismail Valentine i van comprovar que a dins del cotxe hi havia bosses d'esport que contenien 31 ampolles de licor, 17 d'oli, unes tenalles i unes tisores que presumptament eren les que utilitzaven per manipular els sistemes d'alarma de les ampolles. Els van detenir pel robatori al supermercat de Pals i s'està investigant la procedència de les ampolles que tenien al maleter del cotxe. Filip i Valentine van quedar en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia