Successos

Detinguts pel robatori en un súper de Sant Feliu de Pallerols

Van entrar a l'establiment per una finestra

Es van endur licors, loteria, diners i productes d'higiene personal

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el 23 de setembre quatre joves acusats de robar en un supermercat de Sant Feliu de Pallerols. Un dels arrestats és menor d'edat, mentre que els seus tres presumptes còmplices tenen edats compreses entre els 18 i els 22 anys, viuen a Olot i són de nacionalitat peruana i espanyola. L'actuació policial que va desembocar en la detenció va començar dimecres passat, pels volts de les quatre de la matinada. Una patrulla que duia a terme una ronda de vigilància per la capital gironina va observar que un vehicle realitzava una maniobra prohibida. El conductor de l'automòbil va efectuar un canvi de sentit al mig del carrer Emili Grahit i la dotació policial va interceptar el cotxe per tal d'identificar el xòfer. Quan van aturar-lo, van comprovar que al seu interior hi havia quatre ocupants. Tots ells es van posar molt nerviosos i aquesta actitud va fer sospitar els agents.

Els efectius van escorcollar tant el vehicle com els seus passatgers. Van localitzar una ronyonera amb una gran quantitat de monedes empaquetades, uns guants amb bitllets al seu interior, dècims de loteria i un talonari de participacions del sorteig de la loteria de Nadal, així com una bossa amb monedes. Al maleter també hi havia una gran quantitat d'ampolles de licor, xampús, desodorants, colònies, pasta de dents, laques, piles i bombetes. Durant la inspecció, a més, els van comissar un casc, una cisalla, una pota de cabra i una caixa d'eines. Després de diverses indagacions, es va comprovar que la loteria pertanyia a una penya de futbol de Sant Feliu de Pallerols i que havia estat sostreta aquella mateixa nit, juntament amb la resta d'objectes, del supermercat Novavenda que hi ha en aquesta localitat garrotxina. Els lladres van accedir a l'establiment forçant una finestra i, entre els articles que van agafar, hi havia licors i productes d'higiene personal; i de la caixa es van endur els diners i un talonari amb 23 participacions de loteria. Davant les evidències, els quatre joves van quedar detinguts. El menor va quedar en llibertat i sota la custòdia del seu tutor legal. Haurà de comparèixer a la fiscalia de menors de Girona, quan sigui requerit. Pel que fa als altres, van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Girona, on se'ls va deixar en llibertat amb càrrecs.

LA DATA

23.09.15
La policia
va detenir els suposats autors del robatori. Els van detectar perquè van fer una infracció de trànsit.

LA XIFRA

4
joves
van ser arrestats per la seva implicació en el saqueig. Un d'ells és menor i els altres tenen entre 18 i 22 anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia