Successos

Demanen 2,5 anys de presó per agressió amb una cadira

La fiscalia demana dos anys i mig de presó per a un jove acusat d'agredir-ne un altre durant la revetlla de Sant Joan del 2013 a Alcarràs. Segons el denunciant i altres testimonis, l'acusat va colpejar la víctima intencionadament amb una cadira. L'acusat, però, assegura que no va ser ell i que l'únic que va fer va ser separar un grup de joves que s'estaven barallant.

Divendres un dels testimonis, amic de l'acusat, durant el judici al jutjat penal número 2 de Lleida va declarar que aquest no era a la sala quan volaven cadires perquè era al carrer pegant-se amb altres joves, i que va ser ell qui va llançar una cadira a l'aire però que no sabia que aquesta havia impactat contra el denunciant. La fiscalia no el creu i considera que s'autoinculpa perquè l'acusat té antecedents penals.

La defensa considera que les declaracions dels testimonis són confuses perquè “són joves i anaven beguts”. “Hi ha molts dubtes i una autoinculpació” i, per tant, demana que prevalgui la presumpció d'innocència i sol·licita l'absolució del seu client.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia