Successos

Detenen un reusenc a Montblanc acusat d'una estafa a Valls

Els Mossos han detingut un veí de Reus, de 33 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'estafa en una joieria de Valls. Els fets van passar el 13 d'octubre, quan l'home va comprar unes joies en un comerç del Pati. A l'hora de pagar, però, va dir que no tenia diners en efectiu i es va comprometre a fer un ingrés bancari.

Al cap d'una estona, l'home va tornar a la botiga amb un resguard d'ingrés bancari fet en un caixer automàtic. Posteriorment, però, es va comprovar que el detingut només havia introduït el sobre sense diners a dins.

Agents de Valls i Montblanc van decidir alertar les joieries de la zona de l'estafa. El 15 d'octubre, però, un agent de Montblanc va localitzar l'individu, que voltava pel carrer Major.

Els Mossos van comprovar que tenia pendent una ordre de cerca i captura per un delicte d'estafa i el van posar a disposició judicial. El jutge va decretar la llibertat amb càrrecs per al detingut. La investigació continua oberta per esbrinar si pot estar relacionat amb altres estafes similars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.