Successos

Tàrrega apuja a 220.000 euros els danys públics per la riuada

Les destrosses materials causades per la rubinada del riu Ondara el 2 de novembre al seu pas per Tàrrega ascendeixen finalment a 220.000 euros. El consistori va acabar ahir l'estudi de valoració dels danys provocats per la riuada en espais públics municipals, que pugen a molt més dels 80.000 euros estimats en un principi.

El tram més afectat és la via verda, un espai natural de passeig per a vianants entre Tàrrega i el Talladell que ha quedat arrasat. El camí, d'1,2 quilòmetres de longitud, ha esdevingut impracticable, bona part dels murs han cedit i han desaparegut tanques de protecció, elements de senyalització i també de vegetació. En aquest punt els danys pugen a 110.000 euros.

Una altra zona que ha quedat seriosament malmesa és la llera situada al tram urbà vora el Camp dels Escolapis, amb destrosses per valor de 27.000 euros. S'hi hauran de reposar l'enllumenat, papereres i altres elements de mobiliari urbà, a més de tubs de reg de gespa i una passarel·la de fusta per a vianants.

L'avaluació no inclou pèrdues registrades en horts, camps i altres finques privades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia