Successos

Vuit mil veïns de Vilassar de Mar es queden tres hores sense llum

Una avaria elèctrica va deixar ahir a la tarda i durant tres hores vuit mil clients de Vilassar de Mar sense servei elèctric. La incidència es va produir a dos quarts de set de la tarda a causa de la desconnexió de la línia de mitjana tensió del Maresme. Al lloc on s'havia produït l'avaria, s'hi va desplaçar immediatament un equip de tècnics de l'empresa subministradora per intentar resoldre la incidència, que al final també va afectar alguns abonats d'altres municipis de la comarca, com ara Teià, Premià de Dalt i Cabrera.

Segons fonts d'Endesa –l'empresa subministradora– recollides per l'agència de notícies ACN l'avaria va estar totalment resolta en tres hores i a dos quarts de deu de la nit tant els abonats de Vilassar de Mar com els de la resta de pobles de la comarca afectats –es calcula que uns vuit mil en total– van tornar a tenir restablert el servei d'electricitat. Més enllà de les molèsties que suposa no tenir llum no consten incidències més importants arran de l'apagada elèctrica de tres hores als diferents pobles del Maresme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia