Successos

Dotze anys de presó pel crim d'Empuriabrava

L'Audiència de Girona ha condemnat a dotze anys i sis mesos de presó l'acusat de matar a ganivetades un traficant de droga en un pis d'Empuriabrava el gener del 2010. La sentència també obliga Kamel Hosni a pagar una indemnització de 290.000 euros a la dona i als fills de la víctima. Recollint el veredicte del jurat popular, l'Audiència el condemna per un homicidi amb un agreujant d'abús de superioritat. El tribunal conclou que la tarda del 21 de gener del 2010 Hosni va anar amb cotxe des de França fins a Empuriabrava, on havia quedat amb la víctima per comprar-li cocaïna. Un cop a dins el pis de la víctima, va començar una baralla entre els dos homes. Durant la disputa, Hosni el va colpejar a la cara i el va apunyalar repetidament amb un ganivet de 20 centímetres de fulla. Una de les ganivetades, a la zona engonal, va ser la que li va causar la mort perquè li va seccionar la vena femoral.

La magistrada també recull que el jurat popular no va creure que el processat s'aprofités conscientment de la impunitat que li donava atacar-lo dins un pis en una zona poc poblada durant els mesos d'hivern ni que en el moment dels fets tingués una alteració psíquica produïda per la ingesta de drogues i alcohol i un trastorn límit de la personalitat. El fiscal, Enrique Barata, i l'acusació particular demanaven que condemnessin Hosni a catorze anys de presó.

LA XIFRA

290.000
euros
haurà de pagar l'acusat, Kamel Hosni, en concepte d'indemnització als fills de la víctima.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.