Successos

Els assassins de Jordi Comas campen lliures tres anys després

Tres anys després de la mort de l'expresident de la FOEG Jordi Comas, els assassins continuen campant lliures. Tot i haver passat tant de temps, la investigació judicial continua sent secreta i la investigació no està aturada. Això fa pensar que els investigadors tenen fils per estirar, perquè si no fos així s'hauria dictat un sobreseïment provisional. Des de poques hores després del crim, els Mossos d'Esquadra van seguir la pista d'uns sospitosos, però un d'ells va fugir del país, cosa que els dificulta la feina.

Comas va morir a mans d'uns encaputxats que el 18 de novembre del 2012 van entrar a casa seva a Platja d'Aro i també van lligar de mans i peus la seva dona, Carme Hospital, i van aconseguir endur-se el contingut de la caixa forta. Tant la família com els investigadors estan convençuts que la mort de Comas, asfixiat al sofà, no era l'objectiu dels assaltants, que anaven a robar i que li van causar la mort quan es va resistir. Quinze dies abans de l'atac mortal, tres encaputxats ja van assaltar Jordi Comas quan entrava a casa seva. El van colpejar i va caure a terra, però es va disparar l'alarma i els sospitosos van fugir corrents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.